Engel Workwear luistert naar de wensen van eindgebruikers en stemt de kleding daarop af. Hierdoor bieden de artikelen van Engel voor iedereen een passende oplossing en voldoet de kleding aan alle kwaliteitseisen. Van zowel dealers als dragers horen we positieve ervaringen met het merk Engel Workwear. Om weer een stap dichter richting de wensen van de dragers te zetten heeft Engel de X-treme collectie uitgebreid!

Wil jij deze artikelen zelf ervaren of jouw gebruikers de artikelen laten zien? Meld je aan via het formulier hieronder en maak kans op een gratis proefpakket. 

Meer weten of dealer worden?

 

Kans maken op een gratis proefpakket?

Vul onderstaand formulier in en maak kans op een gratis proefpakket. 
(In de tweede week van mei nemen wij contact op met de winnaars). 

De uitgebreide X-treme collectie

De X-treme collectie met verhoogd draagcomfort is ontworpen om de hele dag in te werken en met de uitbreiding van het pakket is er echt voor elke drager wat naar wens te vinden binnen de collectie. Je wilt natuurlijk dat de werkkleding net zo flexibel is als de dragers zelf zijn. Gelukkig is de X-treme collectie gemaakt van het beste stretch materiaal waardoor werknemers gedurende de dag moeiteloos de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Het oog wil natuurlijk ook wat en er is dan ook niks ingeleverd op stijlgebied. De veelzijdige collectie is beschikbaar in verschillende kleuren.

Een winterjacket, pilotjack, shelljack, softshelljack, gewatteerd jack, gewatteerde bodywarmer, midlayer jack, gebreide cardigan, sweathoodie en een naadloos T-shirt zijn toegevoegd aan de collectie.


Check diverse items uit de collectie:

 

Catalogus Engel X-treme collectie

Benieuwd naar het volledige assortiment? Bekijk onderstaande catalogus voor alle artikelen.  

Catalogus X-treme collectie

Redenen om voor Engel Workwear te kiezen

Engel Workwear heeft een ontzettend brede selectie die geschikt is voor verschillende branches. De focuspunten van Engel zijn: veiliger, eenvoudiger, comfortabeler en functioneel. Aan elk detail is aandacht besteed en heeft een functie. Hun proces is om de behoeften van de drager terug te brengen in de kleding. Daarnaast biedt Engel steeds meer producten die duurzamer geproduceerd zijn van dezelfde kwaliteit. Gerecyclede flessen worden gemaald tot repreve chips naar vezels die worden verwerkt in de kleding.

Benieuwd naar meer redenen om Engel Workwear aan jouw assortiment toe te voegen? Check ze hier! 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwste producten? Meld je aan voor de nieuwsbrief!