Follow us

Image Alt

Engel Workwear

Bedrijfskleding van hoge kwaliteit en een sterk design.

F-Engel produceert al sinds 1927 bedrijfskleding. Sindsdien is de collectie zowel kwalitatief als op het gebied van design sterk verbeterd. F-Engel luistert naar de wensen van eindgebruikers en stemt haar kleding daarop af. Vandaar dat de producten van dit bedrijf altijd goed zitten en aan alle kwaliteitseisen voldoen.

 

F-Engel maakt deel uit van het Deense bedrijf F. Engel, een familiebedrijf dat in 1927 werd opgericht en op dit moment wordt beheerd door de vierde generatie. F-Engel produceert en verkoopt ook het beroemde werkkledingmerk WorkZone en Sunwill herenbroeken.

Het hoofdkantoor bevindt zich in het zuiden van Denemarken en telt 140 werknemers. F-Engel heeft twee extra fabrieken in Litouwen en 570 medewerkers die speciaal zijn opgeleid om F-Engel kleding te produceren. Bij F-Engel wordt de nadruk gelegd dat het belangrijk is om goede adviseurs en partners te zijn voor de klanten en eindgebruikers. Daarom verlegt F-Engel voortdurend haar grenzen om de productkwaliteit, innovatie, creativiteit, flexibiliteit en zorg voor het milieu te maximaliseren.

Milieu & kwaliteit

F-Engel garandeert een milieubewuste productie van haar werkkleding en bezit ze het EU-bloem certificaat. De EU-bloem is een milieumerk dat garandeert dat het product getest is op chemicali├źnresten die schadelijk zijn voor het milieu. Naast de EU-bloem voert F-Engel ook het ECO-TEX standaard 100 certificaat. Dit certificaat geeft aan dat er voor de productie geen schadelijke stoffen zoals nikkel, chloor en formaldehydes worden gebruikt. Met de werkkleding van F. Engel kiest u dus niet alleen voor top-kwaliteit, maar ook voor een milieuvriendelijk product.

Op zoek naar een dealer?