Follow us

Image Alt

Engel Workwear

Bedrijfskleding van hoge kwaliteit en een sterk design.

Engel Workwear produceert al sinds 1927 bedrijfskleding. Sindsdien is de collectie zowel kwalitatief als op het gebied van design sterk verbeterd. Engel Workwear luistert naar de wensen van eindgebruikers en stemt de kleding daarop af. Hierdoor bieden de artikelen van Engel voor iedereen een passende oplossing en voldoet te kleding aan alle kwaliteitseisen.

Engel Workwear maakt deel uit van het Deense bedrijf F. Engel, een familiebedrijf dat in 1927 werd opgericht en op dit moment wordt beheerd door de vierde generatie. Engel Workwear produceert en verkoopt ook het bekende merk Sunwill voor wat meer chique en casual chique bedrijfskleding.

Het hoofdkantoor van Engel bevindt zich in het zuiden van Denemarken en telt 140 werknemers. Engel Workwear heeft twee extra fabrieken in Litouwen en 570 medewerkers die speciaal zijn opgeleid om Engel Workwear kleding te produceren. Altijd wordt er gezocht naar manieren om productkwaliteit, innovatie, creativiteit, flexibiliteit en zorg voor het milieu te maximaliseren.

Milieu & kwaliteit

Engel Workwear garandeert een milieubewuste productie van haar werkkleding en bezit ze het EU-bloem certificaat. De EU-bloem is een milieumerk dat garandeert dat het product getest is op chemicaliënresten die schadelijk zijn voor het milieu. Naast de EU-bloem voert Engel Workwear ook het ECO-TEX standaard 100 certificaat. Dit certificaat geeft aan dat er voor de productie geen schadelijke stoffen zoals nikkel, chloor en formaldehydes worden gebruikt. Met de werkkleding van Engel Workwear kies je dus niet alleen voor top-kwaliteit, maar ook voor een milieuvriendelijk product.

Assortiment

Engel Workwear biedt een breed assortiment jacks, vesten (met en zonder capuchon),  T-shirts, werkbroeken. Zowel in winterse als zomerse varianten om werknemers het hele jaar door te kunnen voorzien van de meest geschikte werkkleding. In de diverse lijnen die zijn ontwikkeld staan de pasvorm en functionaliteit van de kleding centraal. Hierdoor biedt de kleding een groot draagcomfort.
Bekijk via de catalogi hiernaast de diverse F. Engel lijnen zoals: Galaxy, X-treme, Cargo en Safety.

Waarom kiezen voor werkkleding van Engel Workwear?

  • Moderne pasvorm
  • Sportief
  • Veel praktische details
  • Diverse stretch materialen
  • Brede mix and match mogelijkheden
  • Meerdere soorten doekkwaliteiten verkrijgbaar
  • Volledige dames collectie

Dealer worden?