Ons team

Power Workwear heeft negen enthousiaste en flexibele medewerkers die een hecht en compact team vormen. Door de intensieve onderlinge samenwerking is iedereen op de hoogte van lopende bestellingen en bijzonderheden. Er is dus altijd iemand die u kan helpen!

Gilbert van Doorn

Datum: 2015-04-23, Categorie: Medewerkers

Gilbert van Doorn
Salesmanager

Mijn naam is Gilbert van Doorn, 40 jaar oud en sinds 2013 werkzaam als account manager bij Power Workwear.
Werken bij Power Workwear is alles behalve saai, we proberen ons op allerlei fronten te onderscheiden van onze concurrenten en in dienst te zijn van onze dealers. Het ondersteunen en samenwerken met onze dealers gaat ver, helemaal nu wij een bijzondere verkooptool hebben in de vorm van een showroom op wielen. Met deze showroom presenteren we nieuwe collecties, geven we trainingen en kunnen we samen met de dealer de eindgebruikers benaderen.
Ik ervaar het werken bij Power Workwear dan ook als een “feestje” ,het is een heel leuk clubje mensen bij elkaar die allemaal als doel hebben de dealer snel te beleveren van kwaliteitskleding en schoenen, direct antwoord te kunnen geven op vragen en ook te helpen met het maken van bijvoorbeeld een offerte. Door snel te handelen weet iedereen waar ze aan toe zijn.
Mijn persoonlijke doel is om verder te groeien met Power Workwear en dit te bereiken samen met mijn dealers! 

«Medewerkers overzicht

Medewerkers archief

Acties? Contact ons voor nu, want de website is nog niet klaar