Ons team

Power Workwear heeft negen enthousiaste en flexibele medewerkers die een hecht en compact team vormen. Door de intensieve onderlinge samenwerking is iedereen op de hoogte van lopende bestellingen en bijzonderheden. Er is dus altijd iemand die u kan helpen!

Wilma van der Meij

Datum: 2015-04-29, Categorie: Medewerkers

Wilma van der Meij
Accountmanager

“Sinds 2005 ben ik in dienst bij Power Workwear. Ook na zoveel jaar blijven er dingen ‘nieuw’ en is iedere dag weer anders. Na een korte stage en zes jaar op de binnendienst te hebben gewerkt, kwam de mogelijkheid om door te groeien naar een buitendienstfunctie. Deze heb ik nog een half jaar gecombineerd met de binnendienst, maar daarna wist ik: ‘hiermee wil ik door’, waarna ik fulltime aan de slag ging op de buitendienst. Het contact met de dealers is ontzettend leuk, net als op beurzen staan.

De ontwikkelingen wat (werk)kleding betreft gaan ook door. In de afgelopen jaren heb ik de trend kunnen volgen. Was tien jaar geleden een werkbroek met bandplooi nog helemaal fantastisch; nu kunnen we door slimme technieken toe te passen de werkkleding een steeds vlottere uitstraling geven. Ook is door middel van technische toepassingen op en in doeken een steeds mooier en slijtvaster eindproduct af te leveren.

Dit geldt ook voor de schoenen, in de periode dat ik voor Power Workwear werk, zijn de stalen neuzen en zolen grotendeels omgezet in kunststof of aluminium neuzen en APT (Anti Perforation Textile) zolen. Hierdoor voldoet de schoen nog steeds aan de norm, maar wordt deze optisch mooier en lichter van gewicht.

Door de jaren heen heb ik Power Workwear zien uitgroeien van drie naar tien medewerkers en omdat we een relatief klein team hebben, blijft iedereen ook bij Power Workwear betrokken. Terwijl ik dit schrijf realiseer ik me dat ik er echt trots op ben om onderdeel van Power Workwear te zijn en onze merken te vertegenwoordigen.”

«Medewerkers overzicht

Medewerkers archief

Acties? Contact ons voor nu, want de website is nog niet klaar