Ons team

Power Workwear heeft negen enthousiaste en flexibele medewerkers die een hecht en compact team vormen. Door de intensieve onderlinge samenwerking is iedereen op de hoogte van lopende bestellingen en bijzonderheden. Er is dus altijd iemand die u kan helpen!

Kim van Elteren

Datum: 2015-04-23, Categorie: Medewerkers

Kim van Elteren
Hoofd binnendienst

“In 2007 ben ik bij Power Workwear begonnen als stagiaire marketing en communicatie. Wilma was mijn stagebegeleidster en heeft mij veel geleerd, zodat ik mijn stage goed kon doorlopen. Gelukkig klikte de samenwerking goed met Wilma en kreeg ik een baan aangeboden. Eerst parttime, omdat ik mijn school nog moest afmaken, maar na een paar maanden haalde ik mijn diploma en kon ik fulltime aan het werk. We waren in die tijd nog maar een klein clubje: één iemand in het magazijn, twee op de buitendienst en twee op de binnendienst. Samen met Wilma op de binnendienst was elke dag anders, met ieder onze eigen taken.

Power Workwear groeide snel en Wilma kreeg in 2011 de mogelijkheid om door te stromen naar de buitendienst. Eerst is dit een half jaar gecombineerd met de werkzaamheden van de binnendienst, maar is daarna fulltime de buitendienst in gegaan. Ik had nooit verwacht dat het zo snel allemaal zou gaan, maar ik kon zo goed bewijzen wat ik in de afgelopen jaren had geleerd om hoofd binnendienst te worden.

In 2012 kwam Thomas mij versterken op de binnendienst maar kreeg begin 2014 eveneens een mooie kans om ook de buitendienst in te gaan. Gelukkig meldde Glenn zich snel en konden wij weer op volle kracht draaien op de binnendienst. Gelukkige klikte ook deze samenwerking. Wij vullen elkaar goed aan met ieder zijn eigen taken.

Als hoofd binnendienst heb ik erg uiteenlopende taken en dat maakt het werk erg leuk. Het geeft een goed gevoel als we de klant van A tot Z kunnen helpen, en we proberen onze kennis en service te onderscheiden van de concurrenten. Inmiddels zijn we met 10 medewerkers een hecht team geworden en daardoor is iedereen erg betrokken. We zijn allen trots dat wij Power Workwear zijn!

Vroeger wist ik nooit wat ik wilde worden, als het maar niet elke dag hetzelfde zou zijn. Wat precies, dat wist ik nog niet. Dat heb ik hier gevonden, ik zit hier goed op mijn plek en hoop dit nog jaren te doen!  

«Medewerkers overzicht

Medewerkers archief

Acties? Contact ons voor nu, want de website is nog niet klaar