Ons team

Power Workwear heeft negen enthousiaste en flexibele medewerkers die een hecht en compact team vormen. Door de intensieve onderlinge samenwerking is iedereen op de hoogte van lopende bestellingen en bijzonderheden. Er is dus altijd iemand die u kan helpen!

Jans Groenendijk

Datum: 2015-04-23, Categorie: Medewerkers

Jans Groenendijk
Logistiek medewerker

“Ik ben vanaf 2011 aan het werk bij Power Workwear, waar ik ondertussen veel veranderingen heb meegemaakt. Wel allemaal veranderingen in de gunstige zin, zoals in het magazijn, de showroom/outletshop en ook nieuwe collega’s, die ons team heel goed aanvullen. Samenwerking is bij ons heel belangrijk, maar ook heel relaxed. Je eigen inbreng wordt hier heel erg gewaardeerd en je wordt overal bij betrokken, zodat alle veranderingen als positief ervaren worden. Dit motiveert ook om mee te denken binnen het bedrijf.

Ondertussen heb je ook een band opgebouwd met de klanten die bijvoorbeeld orders ophalen. Het enthousiasme dat je deelt met ze, als ze bijvoorbeeld nieuwe producten gaan promoten. Elke dag blijft verrassend. Alhoewel ik nu een vrije dag heb op vrijdag, hoop ik hier nog een aantal jaren vol met energie te werken.” 

«Medewerkers overzicht

Medewerkers archief

Acties? Contact ons voor nu, want de website is nog niet klaar