Een tevreden dealer.

BG Promotions en Werkkleding uit Wormerveer helpt bedrijven aan diverse top merken werkkleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Engel Workwear is één van de merken waar zij hun klanten blij mee maken. Eigenaar Barry Gawehn vertelt graag waarom hij al sinds 2009 samenwerkt met Power Workwear en zo tevreden is over werkkleding van het merk Engel Workwear.

Waarom heb je voor Power Workwear als leverancier gekozen?

“Voor een aanvraag van een klant zocht ik een werkkleding lijn welke uit meerder kleuren (rood, grijs en wit) moest bestaan. Uiteindelijk kwam ik de Engel Workzone collectie tegen die geleverd kon worden door Power Workwear. Dankzij een tip van een collega ondernemer ben ik met Power Workwear in contact gekomen.”

 

Hoe ervaar je de samenwerking met Power Workwear?

“De samenwerking is zeer prettig te noemen, zowel met de verkoopbinnendienst als met de accountmanager. Bij de binnendienst vraag ik voorraden op en geef ik direct orders door en dankzij de accountmanager blijf ik op de hoogte van het assortiment en kijk ik samen naar oplossingen voor mijn klanten.”

 

Van welke aanvullende diensten maak je gebruik en hoe ervaar je deze diensten?

“Wanneer we een grote aanvraag krijgen check ik eerst de voorraad bij de leverancier zodat ik zeker weet dat wat ik aanbied ook geleverd kan worden. Verder is het ideaal om de eindgebruiker uit te kunnen nodigen in de showroombus en hen zo een goed beeld te kunnen geven van het merk Engel Workwear.”

 

Waarom verkoop je Engel Workwear aan klanten?

 • Breed assortiment
 • Veel kleur variaties
 • Grote maatboog
 • Voor elk budget is kleding te vinden

 

Wat zijn de voordelen van Engel Workwear?

 • Snelle levertijden en goeie voorraad positie
 • Klachten worden zeer snel en netjes opgelost

 

Wat vind je van het assortiment van Engel Workwear?

“Het is een prettig en breed assortiment. Kwaliteit staat boven aan en de vernieuwingen worden goed doorgevoerd aan de hand van de wensen van de dragers.”

 

Hoe ervaren dragers de kleding?

“De kleding zit comfortabel en heeft een goeie pasvorm. De kleding blijft ook lang in het assortiment zodat dragers jaren dezelfde items kunnen blijven bestellen en niet hoeven te switchen naar andere kleding.”

 

Heb je verbeterpunten voor Engel Workwear en/of Power Workwear?

“Om van de stretchlijn een echt complete lijn te maken zie ik daar graag nog winterjassen en tops aan toegevoegd worden. En wellicht een lijn tegen een budget prijs maar wel met de kwaliteit die we gewend zijn. En als aanvulling op het geheel zouden promotionele tops het assortiment helemaal compleet maken. Wat Power Workwear betreft zou ik op korte termijn graag een bestelvriendelijke webshop zien en ook snel juiste bestanden ontvangen van producten voor op onze website. Daarnaast is een grote voorraad voor ons als dealer natuurlijk altijd fijn en ontvangen we graag meer display materiaal voor in onze winkel/showroom.”

 

Wat maakt Power Workwear uniek?

 • Zeer korte lijntjes met binnen- en buitendienst
 • Voorraad in Nederland
 • Samen met accountmanager eindgebruikers benaderen
 • Selectief dealerbeleid
 • Aanbod van vier merken

 

Zou je ons aanraden aan anderen?

“Ik zou Power Workwear zeker aanbevelen. Omdat de samenwerking prettig is, er voorraad in Nederland beschikbaar is, hierdoor snel geleverd kan worden en er erg oplossingsgericht gewerkt wordt. Ik hoop nog jaren prettig samen te werken met Power en Gilbert.”