Follow us

Image Alt

Over ons

Snelle en persoonlijke service

Power Workwear

Sinds 2003 is Power Workwear in Nederland dé exclusieve importeur van de Deense topmerken Engel Workwear, Nimbus en Sunwill en het Italiaanse merk Corfa. Wij leveren bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen van hoge kwaliteit voor de technische groothandel, werkkledingspecialisten en andere wederverkopers. We beschikken altijd over een grote voorraad bestsellers waardoor we snel kunnen leveren.

Binnen ons team van elf gemotiveerde collega’s staat persoonlijk contact met jou als klant en het bieden van optimale service voorop! Wij bieden op diverse gebieden ondersteuning en helpen jou meer verkoop te realiseren. Zo denken we graag mee over bijvoorbeeld de winkelinrichting, beurzen en andere marketing activiteiten. De verkopers van Power Workwear komen graag naar je toe met de showroombus of gaan met je mee naar eindgebruikers om de collecties te presenteren. Een bezoek aan onze nieuwe showroom in Woerden is natuurlijk ook mogelijk. Voor een training, product informatie of gewoon een lekker kopje koffie ben je van harte welkom! Kennis maken? Neem gerust contact met ons op.

Onze service

Wij werken nauw samen met onze dealers. Naast de snelle levering van werk- en bedrijfskleding en schoenen bieden we op diverse andere gebieden ondersteuning om jouw verkopen te stimuleren!

Ons team